Cart 0

Het is geen geheim dat de kwaliteit van onze lucht erop achteruit gaat.

De lucht binnen je huis is tot 10 keer meer bevuild dan buiten je huis.

download.jpg

De Airfilter is een systeem voor het reinigen en desinfecteren van de lucht in ruimtes zoals woonkamers, slaapkamers, wachtruimtes, behandelkamers en kantines. De filtercapaciteit is 440 m3 / uur bij 100%. 

Het systeem bestaat uit vijf filtratie etappen om de lucht te zuiveren. Het verbruik van de filterpatronen en de huidige vervuilingsgraad van de lucht wordt op het display grafisch weergegeven. Door de uitstekende luchtfiltratie kan de Airfilter worden gebruikt in praktijkruimtes van artsen - virussen en bacteriën worden effectief uit de lucht verwijderd. 

Het intelligente brein van de Airfilter zorgt automatisch voor een geoptimaliseerd zuiveringsproces. Met de ingebouwde sensoren wordt de luchtkwaliteit nauwkeurig gemeten en bepaald. In de automatische modus, past het systeem automatisch de snelheid aan om hoogwaardige binnenlucht te waarborgen. 


VERSCHILLENDE FILTERS

De AirJet 500 heeft een verzameling van meerdere filters zoals de HEPA-filter, een koolstoffilter en een fotokatalysator filter. Er worden effectief meer dan 80 verontreinigende stoffen uit de lucht gefilterd. 

EFFICIENTE STERILISATIE

De 15 W high-power UV-licht kan binnen 1 uur 95% van de bacteriën en virussen doden/onschadelijk maken, in het interieur van een 30 vierkante meter ruimte. 

 
 

NEGATIEVE IONEN GENERATOR

Via deze generator gaan het aantal Negatieve zuurstofionen en negatieve ionen tot 10 miljoen ionen / cm3. Ze maken de lucht fris en aangenaam. 

REINIGING SNELHEID

De AIRJET 500 luchtfilter produceert per minuut tot ongeveer 8,5 kubieke meter schone lucht. In de "Ultra High Speed" modus kunt u verschillende soorten bacteriën en virussen, evenals andere luchtverontreinigende stoffen, schoon maken in 30 minuten voor 42 vierkante kamer lucht met verschillende geuren, rook, stof en VOC gassen. 

STILLE WERKING

Wanneer de Airfilter actief is bij lage snelheid, heb je 26 decibel. Dit hoor je zo goed als niet. Dit systeem hoort bij de meest stille systemen op de markt die je kan vinden.

INTELLIGENT LUCHTBEWAKINGSSYSTEEM

Op het LCD-scherm kan je de kwaliteit van de lucht in één oogopslag zichtbaar real time opvolgen . De slimme sensor past automatisch de snelheid van de luchtkwaliteit aan.

 

Meer info?

Name *
Name