Elements of Life lanceert de verkoop van luchtfilters.

 

Luchtfilter "BestAir" van BestWater International

Model AirJet 500 « 3 de generatie »

Schone lucht voor een beter leven. - AirJet 500 “ 3de generatie” is een intelligent systeem en eenvoudig te gebruiken met veel voordelen.

De BestAir Airjet 500 is een systeem voor het reinigen en desinfecteren van de omgevingslucht in ruimten zoals woonkamers, slaapkamers, wachtkamers, behandelingsruimten en natuurlijk kantines. De filtratie capaciteit is 440 m 3 / uur.

Het systeem bestaat uit 5 filtratiefasen om de lucht te zuiveren. Bovendien worden het verbruik van de filterpatronen en de huidige mate van vervuiling van de omgevingslucht grafisch weergegeven op het display.

Door de zeer goede luchtfiltratie kan het Airjet 500 luchtfilter eenvoudig worden geïnstalleerd in de wachtruimtes van artsenpraktijken, omdat virussen en bacteriën effectief uit de lucht worden verwijderd.

Het intelligente systeem van de AirJet 500 past de luchtkwaliteit automatisch aan de snelheid van de machine aan, zodat u kunt genieten van de comfortabele werking van het apparaat en de schone lucht. Met de ingebouwde sensoren voor dubbele luchtkwaliteit voor het meten en regelen van de luchtkwaliteit (gassen en aerosolen), kan de luchtkwaliteit nauwkeurig worden bepaald. In de automatische modus selecteert het systeem automatisch de juiste snelheid om een oge luchtkwaliteit binnenshuis te garanderen.

meer produkt info in onze  shop -luchtfilter

 

bestair luchtfilter.jpg
Christine Moens