AirJet 500

AirJet 500

1,195.00
Add To Cart

De Best Air 500 is een systeem voor het reinigen en desinfecteren van de lucht in ruimten zoals woonkamers, wachtruimten, behandelkamers en natuurlijk kantines. De filtercapaciteit is 440 m 3 / uur bij 100%.  

Het systeem bestaat uit vijf filtratietrappen om de lucht te zuiveren. Bovendien zijn het verbruik van de filterpatronen en de huidige vervuilingsgraad van de lucht in het display grafisch weergegeven. Door de uitstekende luchtfiltratie kan de Airjet 500 luchtfilter worden gebruikt in wachtkamers van artsen kantoren - virussen en bacteriën worden effectief uit de lucht verwijderd.

Het intelligente systeem van AirJet 500 past automatisch de kwaliteit van de lucht om de snelheid van de machine, zodat u kunt genieten van de gunstige werking van het apparaat en de schone lucht. Met de ingebouwde sensoren wordt de luchtkwaliteit nauwkeurig gemeten en bepaald. In de automatische modus, past het systeem automatisch de snelheid aan om hoogwaardige binnenlucht te waarborgen.

VERSCHILLENDE FILTERSDe AirJet 500 heeft een verzameling van meerdere filters zoals de HEPA-filter, een koolstoffilter en een fotokatalysator filter. Er worden effectief meer dan 80 verontreinigende stoffen uit de lucht gefilterd.

EFFICIENTE STERILISATIEDe 15 W high-power UV-licht kan binnen 1 uur 95% van de bacteriën en virussen doden/onschadelijk maken, in het interieur van een 30 vierkante meter ruimte.

NEGATIEVE IONEN GENERATORVia deze generator gaan het aantal Negatieve zuurstofionen en negatieve ionen tot 10 miljoen ionen / cm3. Ze maken de lucht fris en aangenaam.

REINIGING SNELHEIDDe AIRJET 500 luchtfilter geproduceerd per minuut tot ongeveer 8,5 kubieke meter schone lucht. In de "Ultra High Speed" modus kunt u verschillende soorten bacteriën en virussen, evenals andere luchtverontreinigende stoffen schoon te maken in 30 minuten voor 42 vierkante kamer lucht met verschillende geuren, rook, stof en VOC gassen.

STILLE WERKINGWanneer de plant actief is bij lage snelheid, het volume ten hoogste db 26ste Dat is fluisteren.

Intelligente luchtbewakingssystemenOp het LCD-scherm, de kwaliteit van de lucht in de kamers in één oogopslag zichtbaar is. De slimme sensor past automatisch de snelheid van de luchtkwaliteit.

 

Prijs inclusief twee filterpaketten